Omdömen

Några ord från våra besökare

Vi rekommenderar nya gäster att uppsöka ”Sjölandet” för sol och bad. Vi hade stranden nästan helt för oss själva, rullade runt som sälar i det grunda ljumma havet. Boendet i GUL är så bekvämt och trevligt med kossor och tuppen med sina tjejer som tiggde bröd. Vi kommer gärna tillbaka!

Tillbaka för 4:e året…lika fin lägenhet som alltid. Vädret var dåligt de första dagarna, men sen vände det och solen kom. Vi badade t.o.m. fast vattnet var kallt!! Vi har haft en underbar vecka på Findusgården och återkommer gärna. Fin lägenhet, som ligger bra till, trevliga människor och mysiga djur. Kan rekommenderas!!! Roland & Catta Johansson

Ännu en sommarvecka vid havet! Vilket ställe pilhem är! Mysfaktorn är superhög och det finns nog inget bättre ställe att samla ny energi på som vid havet, på Öland. Tack för iår!

Tack för en härlig vecka med sol och bad i Böda Sand och på Ölands djurpark! Vi kommer sakna hönorna o kycklingarna och tuppen som alla har kommit och mött upp då vi vaknat eller kommit hem och katten Owe också förstås. Som sagt tack för oss och vi kommer gärna tillbaka om vi ska till Öland igen!

Vi har haft det så makalöst bra på Öland. Med hönor som åt upp 1-åringens spillda frukostsmulor kring trädgårdsbordet och kor i hagen intill blev vår semester kantad av en riktigt härlig lantlig charm som gör ölandssemestern riktigt minnesvärd. Familjen Ånskog Eldborn